Sportsbetting i mobilen

Svenskar är i vanlig ordning i framkant och trenden är väldigt talande – folk dras mer och mer till att göra alla olika typer av internetärenden via sin smartphone. Detta är naturligtivs också sant inom sportsbetting. Folk sportbettar mycket gärna genom spelbolagens mobilapplikationer. Sportsbetting i mobilen är definitivt större än någonsin och vi ser att många operatörer nu har fler som bettar via mobilen jämfört med desktop-bettare.

Många spelbolag har träffat helrätt med sina sportsbetting-appar. Betsafe och Leo Vegas är två exempel där de lyckats paketera sitt sportsbetting-utbud för att passa i mobilen riktigt bra.

Insättningar och uttag via mobilen

En mycket viktig sak för alla som sysslar med sportsbetting i mobilen är att man kan sätta in pengar. Ofta är det nämligen så att man är på springande fot, eller åtminstone inte hemma vid sin dator, när man ska betta via telefonen. Kanske har man blivit tipsad av en kompis om ett spel med ett bra odds på. Om man då har en betting-app som man gillar men inga pengar inne för tillfället så måste man kunna lösa detta. I regel brukar det gå lätt att sätta in pengar, men vissa spelbolag har inte alltid lyckats fullt ut med insättningsapparaten i sin betting-app. Så detta är något som man gärna bör kontrollera innan man väljer spelbolag. Uttag är också viktigt, men kanske inte lika viktigt att göra just via mobilen.

Odds och live odds

De två huvudavdelningarna när det kommer till sportsbetting är odds och live odds. Det förstnämnda är det man använder när man pratar om oddsen före evenemanget dragit igång, och live odds är så klart odds från pågående evenemang. Så det är två skilda ting som kan fungera olika bra i din sportsbetting-app. Se till att det spelbolag som du siktat in dig på har både en bra odds-avdelning och en bra live odds-avdelning.